SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneRegissøren før premieren på «Kafka på Nav»

Regissøren før premieren på «Kafka på Nav»

Kafkas «Prosessen» og Nav-systemet møtes i det ferskenfargede marerittet Haugesund Teater har premiere på i dag. Leiv Arne Kjøllmoen fra Karmøy og Henriette Vedel står bak forestillingen.

De har testet ut forestillingen på prøvepublikum den siste uken, blant annet for ansatte i Nav. Publikumsbegrensninger gjør at de kan ha opptil 30 publikummere på hver forestilling.

-Den opplevelsen vi gjerne vil gi publikum er den følelsen av å være midt i dette systemet, midt i Nav kan man si, og plassere publikum i form for venterom-følelse. Derfor kommer publikum til å være midt i scenografien. Hele rommet er dette universet, som innlemmer en i løpet av forestillingen, beskriver Kjøllmoen.

Kjøllmoen kommer fra Karmøy, har bodd i Danmark i mange år. «Kafka på Nav» er en komedie, som Haugesund teater viser i oktober og deler av november.

-Ønsket vårt har vært å kombinere humoristiske og til tider veldig absurde historier fra dette Nav-systemet og blande det med den litt labyrintiske mareritt-stemningen, som er i Franz Kafkas roman «Prosessen», forteller han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no