SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scenePutti Plutti Pott i Festiviteten

Putti Plutti Pott i Festiviteten

Haugesund barne- og ungdomsteater har premiere 23. november. De setter opp i alt 13 forestillinger med over 70 aktører på scenen, og vel så mange voksne bak scenen.

-Alt er dugnadsdrevet og vi har med oss en enormt kjekk gjeng med foreldre, venner, voksne som har hatt unger der før. En kjempefin gjeng, sier produksjonsansvarlig Lene Svanberg Jakobsen, som opplever at det ligger mye nostalgi i juleforestillingene til Haugesund barne- og ungdomsteater (HBU).

Mathias Høyland (17), Oda Lura Larsen (18), Veslemøy Holden Heggen (18) og Ina Skiftestad (17) er blant ungdommene som skal stå på scenen i Festiviteten fra 23. november til 2. desember. De går alle på dramalinjen på Skeisvang videregående skole. Holden Heggen og Skiftestad bli å se i rollen som Putti Plutti Pott, en rolle de deler på.

-Putti Plutti Pott i 2011 var et av de første stykkene jeg så fra HBU, som jeg husker. Det var da jeg først begynte å tenke at det så utrolig kjekt ut å stå der. Det er veldig rart å tenke på at jeg faktisk spiller den rollen jeg så for mange år tilbake, som jeg syntes var så kjekk å se på, forteller Holden Heggen.

Vi fikk en liten smakebit på forestillingen da de var på besøk i studio i formiddag. De sang «Vi må finne skjegget» live. Hør det sammen med intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no