SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scenePremiere på konseptet «Teatral byvandring» i dag

Premiere på konseptet «Teatral byvandring» i dag

Scenekraft måtte sette opp to ekstraforestillinger på det nye konseptet de har premiere på i dag, “Teatral byvandring – Haugesund i krig.”

I dag har de premiere, og logistikken er klar. -Vi har ganske spennende logistikk idag, med kostymer, hatter og noe rekvisitter, bilder som er garderober, sykler plassert på strategiske plasser for at en skal nå fram til neste post. Med det er jo det som gjør det litt spennende også, sier Elsa Aanensen og Nina Sele.

Publikum møter Sele, Aanensen, Håkon Karoliussen, Lars Henrik Aarnes og Jenny Larsen i rollene som blant andre Moritz Rabinowitz og rederne Brummunæs og Torgersen.

Idéen til konseptet kom i dialog med destinasjonsselskapet. Aaanensen sier forestillingen først og fremst er til byens befolkning, men de har planer om å også kunne rette seg mot turister på sikt og kunne bestilles til konferanser blant annet. -Vi har planlagt at vi skal oversette det til engelsk og forsøke å selge det til andre enn nordmenn også. Det er ikke bare denne ene versjonen, vi tenker at vi skal gjøre mange ulike versjoner av teatral byvandring. Nå er det «Haugesund i krig», neste gang tror jeg det blir «Handelsbyen», sier Aanensen. Det er planlagt under Filmfestivalen i august.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no