SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneNy Dylan-suksess for Tom Roger

Ny Dylan-suksess for Tom Roger

«Vikla inn i blått» har fått kjempekritikker etter premièren på Det Norske Teatret i Oslo siste helg. Blant annet triller Dagsavisen seks på terningen og kaller teaterkonserten «en Dylan-konsert for historiebøkene».  Tittelen er tatt fra Tom Roger Aadlands gjendiktning av Dylans «Tangled up in blue», og til forestillingen har han gjendiktet mer enn 20 Dylan-tekster til nynorsk i tillegg til materiale han selv har gitt ut. – Jeg kommer nok ikke til å spille inn flere Dylan-låter foreløpig men ser fram til å spille noen av de nye på konserter, sier Aadland som ikke står på scenen i forestillingen. – Jeg har vært med på alle prøvene og fungerer som en slag vokalcouch i og med at skuespillerne har ulike dialektbakgrunn, sier Aadland som kunne telle tre generasjoner blant publikum på premièren. På scenen står blant andre Bjørn Sundquist og Ingrid Jørgensen Dragland fra Haugesund og Ina Svenningdal som er kjent fra TV-serien «Skam».  Etter toppkritikkene ble  det lagt ut 16 nye forestillinger slik at «Vikla Inn i blått» skal spille også i januar og februar.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no