SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene«Nøtteknekkeren» i Festiviteten med 60 på scenen

«Nøtteknekkeren» i Festiviteten med 60 på scenen

Haugesund barne- og ungdomsteater rigger seg til i Festiviteten neste uke. Fra 22. november  til 1. desember blir det 13 forestillinger med «Nøtteknekkeren».

Hovedrolleinnehaverne Ina Skiftestad og Mathias Høyland var gjester i Ettermiddagsrush i dag sammen med Ingunn S. Drabløs, en av de produksjonsansvarlige.

Førstkommende søndag starter de å rigge seg til. Mandag kommer alle skuespillerne, nærmere 60 aktører, som skal finne seg til rette på scenen.

-Det blir en del lydprøver, sminke- og kostymeprøver og vi skal ha generalprøve. Ja, også neste uke blir en travel uke før premieren, sier Drabløs. De yngste som skal stå på scenen er syv år gamle og de eldste går i tredje klasse på videregående skole.

Skiftestad og Høyland går i tredje klasse på dramalinjen på Skeisvang videregående skole. Skiftestad har vært med i Haugesund barne- og ungdomsteater i 13 år og husker hvordan hun selv så opp til de eldste skuespillerne.

-Jeg husker det var veldig kjekt når de eldste snakket med oss. Husker jeg tegnet tegninger til dem, sier hun lattermild. Hun spiller «Marie» og Høyland spiller «Musekongen» i forestillingen. Det blir deres siste forestilling med Haugesund barne- og ungdomsteater.

Hør innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no