SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneNabokrangling og grensesetting på scenen

Nabokrangling og grensesetting på scenen

Komediemonologen har fått gode anmeldelser i Bergen. Onsdag og torsdag denne uken settes «Der går grensen» opp på Intimscenen i Haugesund.

Ane Skumsvoll har fått permisjon fra Den nationale scene i Bergen i to år for å jobbe ved Haugesund teater. Med seg på flyttelasset har hun et stykke om grenser og nabokrangler som har fått god respons i Bergen, både fra anmeldere og publikum.

-Utgangspunktet var at min samboer studerer landmåling. Han kom hjem med en bok fra skolen, «Den jævla naboen». Det er to VG-journalister som har reist på tur for å finne Norges verste nabo, og helt absurde, voldsomme, grusomme nabokonflikter. Hysterisk morsomt og veldig trist, sier hun.

Hun tok seg selv i å le av de andre, «gale», naboene, og fant ut at hun måtte gå inn i seg selv også. Finne ut av hvilken type nabo hun er selv. Hun kaller seg en «hinte-hevner». Hva det er, samt mer om forestillingen og Skumsvoll sine planer fremover over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no