SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneMiami og hjerneoperasjon

Miami og hjerneoperasjon

Vibeke Sørensen skal reise med forestillingen om «Mr. Parkinson» til Miami i oktober. Nå venter hun i spenning på et brev fra Rikshospitalet om operasjon.

Det begynte med en forestilling på Pitters kafé i Haugesund. Nå er hun i gang med høstturné, og skal blant annet til Tysvær med forestillingen onsdag og til Røvær på lørdag. 15. oktober skal hun til sjømannskirken i Miami, så står Bergen, Fredrikstad og Austevoll for tur. -Jeg har lyst til å reise rundt overalt, sier Sørensen.

Hun beskriver det å stå på scenen og sørge for både snørr, tårer og mye latter i salen for medisin. Forestillingen «Mr. Parkinson satt hun opp fordi hun var deprimert og måtte jobbe med seg selv.

-Nå går det mye bedre, så nå gjør jeg det for andre. Fordi andre vil at jeg skal komme og fortell, fordi andre vil høre. I tredje omgang så får jeg det tilbake igjen, sier Sørensen. Det viktigste for henne, sier hun, er at hun klarer å røre noe ved alle, gir folk noe å tenke på og at publikum kommer litt ut av sin egen komfortsone.

Nå venter hun i spenning på beskjed fra Rikshospitalet om en hjerneoperasjon som kan forbedre hverdagen hennes.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no