SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMannen bak June Kommune

Mannen bak June Kommune

Jan Rune Holdhus har solgt ut Festiviteten. Bli kjent med mannen bak karakteren June Kommune. 

Midt i pandemien dukket det opp en karakter i sosiale medier. June Kommune, en livsglad karakter som alltid er i godt humør, og som på en finurlig og sarkastisk måte setter fingeren på det meste. Nå inntar dette universet Festiviteten, som første stopp på Jan Runes turne.

Jan Rune stått på scenen siden han debuterte som 12-åring i Stavanger Konserthus.

I september ble Jan rune tildelt Homofrydprisen 2022. Prisen ble delt ut under Pride i Stavanger. – Det betyr at du har gjort noe viktig for andre, det er viktig, og det setter jeg pris på.

I innslaget hører du også låten «Beinå på Jordå» som Jan Rune hav ut i fjor. Han lover at det kommer mer musikk, og album til neste år.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av June Kommune 💄 😬 (@junekommune)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no