SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneLokale stand up-komikere meldte seg raskt

Lokale stand up-komikere meldte seg raskt

Per Christian Skorpetveit og Sarah-Stephanie Skjoldevik skal prøve å få folk til å le i foajeen på Festiviteten i vår. Begge har litt erfaring fra før, og gleder seg til å prøve seg «på hjemmebane.»

I innslaget over hører du intervju med begge.

Sarah-Stephanie Skjoldevik på stand up-scenen i London. (Foto: Privat)

Per Christian Skorpetveit er heller ikke helt ukjent med stand up-scenen. (Foto: Privat)

 

Konserthussjef Tom Erik Anfinsen på Festiviteten gikk ut og etterlyste lokale stand up-ere da han lanserte konseptet «Stand-Up HGSD». Han håpet å kunne la den dele scene med mer etablerte norske komikere til høsten, men allerede første uka meldte tre personer seg.

Alle tre får prøve seg i løpet av februar og mars.

I tillegg til Skjoldevik og Skorpetveit skal Knut Sørskår fra Haugesund også på scenen. Han er den som skal først i ilden.

 

Stand-Up HGSD vinter/vår 2022:

 

Torsdag 17. februar

Eirik Krokås, Ahmed Mamow, Knut Sørskår

 

Torsdag 3. mars

Bjørn-Henning Ødegaard, Hallvard Dyrnes, Per Christian Skorpetveit

 

Torsdag 24. mars

Ole Soo, Sjur Koppen, Sarah-Stephanie Skjoldevik

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no