SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneJungelboken tar form

Jungelboken tar form

Apene er trøndere, Baloo er fra Bergen og ulvene snakker pent haugesundsk.

Denne uken har de jobbet med dyr og kroppsspråk, og begynt å gi dyrene forskjellige dialekter. Sele spiller fire forskjellige dyr, inkludert King Loui. Karoliussen spiller minst tre dyr, blant annet bjørnen Baloo. Bårdstu, Nina Sele og Håkon Karoliussen var gjester i studio  i dag.

Tirsdag var gjengen i Jungelbok-produksjonen til Haugesund Teater samlet for første leseprøve. Alle utenom Erik Bauck Bårdstu, som ble sittende fast på flyplassen på Vernes. I dag var han på plass under andre gjennomlesning.

-Det blir jo et annet univers dette, og det er spennende å spille for familier og mer rettet mot barn, sier han. Bårdstu spilte Judas da Haugesund Teater satte opp Jesus Christ Superstar i fjor. Nå spiller han Mowgli.

Hør mer om Jungelboken, som har premiere 22. februar, over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no