SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene«Juleknask» i Tysværtunet

«Juleknask» i Tysværtunet

Forestillingen ble satt opp for første gang i fjor. Målet er at «Juleknask» skal bli en årlig tradisjon.

Janna Kari Kvinnesland, Nina Westerlund Lie, Rikke Westerlund Lie, Håkon Karoliussen og Halvor Lillesund byr på barneteater i Tysværtunet lørdag kveld. De ønsker at forestillingen blir en årlig tradisjon.

Tema er juleforberedelser, noe som ikke alltid går like knirkefritt.

-Jeg har aldri bakt en julekake i hele mitt liv. Det kan jeg bare si. Jeg har prøvd med på et par delfiakaker. De har vært gode. Jeg har spist dem opp selv, blitt kvalmen, latt kvalmen gå over og spist videre. Fordi det er ingen som vil ha det, sier Nina Westerlund Lie, som medgir har vært noen episoder opp gjennom årene. Det kan datteren Rikke Westerlund Lie bekrefte.

Karoliussens råd for en stressfri førjulstid er å la julepynten henge året rundt. Eventuelt å gå til innkjøp av flere nisseluer i filt som enkelt kan monteres på den allerede eksisterende pynten i hjemmet, noe som også gjør det enkelt å rydde vekk julen. Selv om han ikke stresser særlig i førjulstiden selv, har han opplevd at ikke alle ambisjoner er like gjennomførbare.

-Jeg har hatt ambisjoner de siste årene om å lage pepperkakehus, gjerne Notre Dame i skala 1:50 eller noe sånt. Med tegninger og alt sånn. Men så blir det alltid den ferdigkjøpte på Kiwi eller Rema 1000, sier han.

De har to forestillinger i Tysværtunet på lørdag, klokken 14 og 16. Hør intervjuet med mor og datter Westerlund Lie, Kvinnesland og Karoliussen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no