SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKultur-Jeg har skyhøye forventninger til Haugesundere, dessverre!

-Jeg har skyhøye forventninger til Haugesundere, dessverre!

Sigrid Bonde Tusvik er i innspurten av sitt første soloshow Heks on the beach. Fredag spiller hun på Festiviteten.

Komikeren beskriver forholdet til Haugesund, og Haugalandet som splittet. På en side har hun mange venner og bekjente fra vårt distrikt, men på den andre siden innfris ikke alltid forventningene hun har til publikum. -Jeg har skyhøye forventninger til Haugesundere, dessverre! Av og til krasjer det, og jeg beklager at jeg ikke innfrir disse forventningene. Det kan være litt hardt å komme som Oslo-jente til Haugesund. Dere er patrioter. Man vil smiske med byen, men får tilbake at det er Oslo-humor.

Tusvik lover et show for alle, som tar for seg temaer som Google Home, endometriose, hennes barn, dumme ting en gjør i fylla og da hun stjal en and, for å nevne noe. –Jeg tror mange menn som ofte er følge på mine show har kost og hygget seg, og ikke tenkt for mye over at jeg er kvinne.

I tillegg til showet får du høre om Sigrids fascinasjon av korps, samt 10-års jubileet til podcasten Tusvik og Tønne.

Foto: Pressefoto: John Andersen

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no