SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene«Handelsbyen Haugesund» – ny teatral byvandring

«Handelsbyen Haugesund» – ny teatral byvandring

Denne uken viser Scenekraft nytt tema i konseptet teatral byvandring. Den første runden med konseptet ble vist i sommer, «Haugesund i krig».

Alle de fire forestillingene med «Haugesund i krig» i juni ble utsolgt.

-Det var egentlig et veldig godt spredt publikum. Det var fra sju år til 92 omtrent. Det er noe med at med folk som er historieinteresserte, har ikke alder så mye å bety. Det er noe med en felles interesse, sier Nina Sele.

Noen av de historiske personene de spilte i «Haugesund i krig» dukker opp igjen i nye scener og settinger i «Haugesund i krig».

-Det er det som er litt inspirerende med å være med på en sånn byvandring, fordi du får ikke hele historien. Du får noen drypp, noen små glimt av hvordan det ville ha utartet seg da disse personene var på den trappen, stod utenfor den døren eller satt på det hjørnet, sier Håkon Karoliussen.

Scenekraft har byvandring med «Handelsbyen Haugesund» onsdag og torsdag, og med «Haugesund i krig» lørdag og søndag.

Hør hele intervjuet med Elsa Aanensen, Nina Sele og Håkon Karoliussen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no