SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneEksperimenterer i den gamle brannstasjonen i Haugesund

Eksperimenterer i den gamle brannstasjonen i Haugesund

Emberbrigaden er tittelen på stykket Haugesund Teater setter opp i den gamle brannstasjonen i Haugesund. Premieren er 31. mai og prøvene er godt i gang.

-Jeg så på andre bygninger og muligheter, fordi jeg var invitert av Haugesund Teater til å lage et verk for byen. Jeg er utrolig glad for at vi kunne gjøre det i brannstasjonen, jeg er kjempe glad for teamet jeg har fått med meg. Ikke minst Skeisvang-elevene, sier regissør Claire de Wangen. Premieren 31. mai er utsolgt.

Foruten flere profesjonelle skuespillere har regissøren altså fått med seg elever fra 2. klasse drama på Skeisvang videregående skole, deriblant Ingrid Stokke Tangen.

-Jeg synes det er veldig gøy og veldig lærerikt. Vi jobber med mye forskjellig på skolen, men det er veldig gøy å komme seg litt ut til en annen bygning, å kunne eksperimentere der og improvisere frem scener med alle de flinke skuespillerne, sier hun.

Stokke Tangen og Wangen var på besøk i studio i dag sammen med skuespiller Oddrun Valestrand. Sistnevnte har jobbet sammen med Wangen på flere andre prosjekter. Hør intervjuet med de tre over.  

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no