SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneDans og drama sammen om forestilling

Dans og drama sammen om forestilling

Tredjeklassingene på dans og drama på Skeisvang videregående skole skal vise frem deler av det de har lært. Forestillingen har fått navnet «Meso», som betyr mellom.

Siri Storesund Hansson, Line Odland, Johanne Hundseid og Martha Haftorsen fra klasse 3DDA var gjester hos oss i ettermiddag, dagen før de skal i gang med lange økter med øving foran forestillingene neste uke.

-Vi har forskjellige stykker. For eksempel utdrag fra «Jeppe på bjerget» og «Romeo og Juliet». Vi viser det vi har jobbet med i løpet av året, sier Hundseid som går på drama.

Noe av koreografien har elevene lagd seld. -Vi har opptil seks koreografier, tre lærerkoreografier og tre har vi lagd selv, sier Haftorsen.

Forestillingene er tirsdag og onsdag i konsertsalen på Skeisvang.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no