SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneDagen før Karmøy kulturskoles «Fame»-premiere

Dagen før Karmøy kulturskoles «Fame»-premiere

Ensemblet flyttet inn i Festiviteten i går. I morgen skal Karmøy kulturskoles musikalgruppe vise frem hva de har jobbet med i halvannet år. Da er det premiere på «Fame – The musical».

Det er 21 ungdommer som skal stå på scenen. Noen er nykommere, andre har vært med i andre produksjoner tidligere.

-Regissør Marte S. Johannessen har jo selv vært aktør. Hun hadde hovedrollen i «Annie». Nå er hun på andre siden av bordet, forteller Thea Lund Brekkå, musikalsk ansvarlig.

På søndag flyttet de inn i Festiviteten, der de skal ha fem visninger denne uken.

-Vi har jo ikke et skikkelig kulturhus på Karmøy, vi må til Festiviteten. Vi har vært på Åkra og spilt mye der. Klart, det er andre fordeler der med å forankre det i lokalsamfunnet, men vi mangler et skikkelig kulturhus på Karmøy. Med skikkelig bakscene, lyd og lys og muligheter for nedtrekk for sceneskift og så videre, forteller hun.

«Fame» var den første musikalen musikalgruppen gjorde, men da gjorde de en konsert-versjon. Siden har de snakket om å gjøre den i fullversjon. I morgen er dagen for premieren.

-Vi håper folk kjenner sin besøkelsestid og virkelig har lyst til å komme. Det fortjener elevene, sier hun. Hør intervjuet over. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no