SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturReise73 år gammel trønder ror fra Trondheim til Oslo

73 år gammel trønder ror fra Trondheim til Oslo

I går kveld fikk Torbjørg Frette Kyvik og John Bertelsen uventet besøk på brygga av eventyrer Clamer Meltzer. Han er 72 år og har rodd hele veien fra Trondheim og trengte et sted å legge båten etter kveldens etappe over Slettå.

Han fikk både båtplass og seng å sove i hos Kyvik/Bertelsen. Clamer blir i Haugesund til i morgen og om været tillater det, satser han på å ro til Arsvågen og så videre over Boknafjorden på torsdag. Han ønsker seg følgebåt over Boknafjorden og frir nå til båtfolket på Haugalandet om det er noen som kan bli med han med følgebåt fra Arsvågen og over til Tananger på torsdag.

Kan du hjelpe Clamer med å komme over Boknafjorden på torsdag så kan du ta kontakt med Radio 102 så vil vi videreformidle kontakt. 

Målet er å ro til Oslo. Han ror i en 17 fots trebåt, med tre-årer (karbon er juks), ingen påhengs og ingen seil. Han har rodd siden 20. mai og har tilbragt ca halvparten av nettene ombord. Ellers har han fått overnatte her og der hos nye, tilfeldige bekjentskap langs leia.

Clamer er tidligere flyger i Luftforsvaret og dette er slett ikke første gang han legger ut på strabasiøse roturer. Det kan du høre mer om i innslaget.

I formiddag fikk vi besøk av Clamer Meltzer og hans nye venn fra Haugesund, John Bertelsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no