SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturNyåpning av Rockekjelleren og konsert med Marstein 9. desember

Nyåpning av Rockekjelleren og konsert med Marstein 9. desember

Tirsdag kl. 18.00 serveres det julebrus i anledning den nyoppussede Rockekjelleren på Gamle Slaktehuset. Helge Toft er fornøyd med å ha fått med seg Carlos Andreas Furdal (Caliow) på laget. Han hjelper til en gang i uken i et splitter nytt studio. Her kan alle som måtte ønske komme og få hjelp med musikk. Enten det er snakk om å lage beats, skrive tekster eller spille inn en cover.

Konsert med Marstein

Fredag 9. desember blir det konsert med Marstein på Slaktehuset. Jo Almaas Marstein er en av medlemmene i bandet UNDERGRUNN, som under Sildajazzen spilte for en utsolgt bibliotekpark. I utgangspunktet er det lagt ut 100 billetter, så her er det første person til møllen som gjelder.

 

Helge Toft og Caliow er begge fascinert over radio-legenden Egil Houeland i bakgrunnen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no