SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertWolfgang lager mer lyd på Vestlandet

Wolfgang lager mer lyd på Vestlandet

Wolfgang Birkelund Ognøy har siden 2018 drevet firmaet Kystvind på Bokn. 33-åringen leverer lyd, lys, video med mer til arrangementer, konserter og konferanser på Haugalandet. Nå har Kystvind overtatt Vest Lydservice A.S. på Stord. – I tillegg til å overta utstyret følger vi opp avtalene firmaet har i Sunnhordland, og det vil styrke oss i et større område, sier Ognøy.

Selv om Wolgang Birkelund Ognøy bor på Susort er springer bandet Kvednabekkjers ut av Bokn. – Det er babyen som jeg har altfor liten tid til, og  jeg skulle absolutt spilt mer gitar. Men vi gleder oss til endelig å spille på Rootsfestivalen i Vikedal tredje helga i juli, og uka etter er vi på Countryfestivalen i Seljord, sier Ognøy.

Kvednabekkjers gir 8. juni ut låten «Festival» som du hører til slutt i innslaget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no