SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertWholy Martin med fersk musikk på Høvleriet lørdag

Wholy Martin med fersk musikk på Høvleriet lørdag

Bandet har jobbet med ny musikk og har det med seg på setlisten når de spiller på hjemmebane til helgen.

Vokalist og frontmann Helge Martin Framnes gleder seg mye til å spille i Haugesund lørdag. Å ha konsert på hjemmebane er både det ypperste og det nifseste av alt, forteller han.

-Du vil så gjerne gjøre en god jobb, sant? Du vil så gjerne gi alt. I Oslo spiller du, så går ut og det er ingen som vet hvem du er likevel. Her hjemme føler du det er litt mer gjennomsiktig, sier han.

 

Helt fersk musikk

Wholy Martin har jobbet med ny musikk som de skal presentere for publikum på lørdag. Noe av musikken er så fersk at bandet ikke har øvd sammen på det enda.

-Det blir spennende. Det er litt gøy å gjøre det sånn fordi da kaster en seg litt ut på dypt vann. Og noen av de nye er innøvde, selvfølgelig. Så det blir en del nye låter som skal gjøres, forteller Bjørn Fløystad.

 

Er i dypet av seg selv på scenen

Helge Martin Framnes legger ikke skjul på at han kjenner godt på nervene før han går ut på en scene. Men når han kommer ut på scenen, er det hans verden og virkelighet. Da forteller han sin historie, omgitt av de han betegner som «verdens nydeligste folk» i bandet.

-På scenen, det er på en måte den jeg er. Da havner jeg på en måte i dypet av meg selv, sier han.

 

 Hør hele intervjuet  med Framnes og Fløystad over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no