SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVet ikke om hun tør å gå i 80 årsdagen

Vet ikke om hun tør å gå i 80 årsdagen

Solfrid Molland fra Tysvær gav ut albumet «Håpets kappe» like før påske. Det skulle følges opp med konserter i ni byer og ende opp i Oslo Domkirke. Kulturkirken skåre sto også på planen. – Alt ble avlyst og er foreløpig utsatt til høsten, sier Molland som sitter på musikkrommet sitt hjemme i Oslo. Jeg går tur i skogen og møter venninner i Frognerparken eller utenfor Kaffebrenneriet der vi holder trygg avstand, sier Molland som er usikker på om hun og mannen kommer til Tysvær i sommer. – Far fyller 80 år i august, men om vi reiser, vurderer vi i forhold til hva myndighetene tilrår. Jeg vil ikke risikere å smitte noen, sier Molland som håper at folk vil leve livet litt langsommere også etter at koronapandemien slipper taket.

Albumet «Håpets kappe» tar utgangspunkt i tre religioner med med mange hellige rom, men bare en jord. Solfrid Molland sier at å stå sammen for jorda vår er idèen bak «Håpets kappe».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no