SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVangenfamilien har doblet seg

Vangenfamilien har doblet seg

Tove Falkeid leder nå en flokk på 235 frivillige i Vangenfestivalen. – Jeg har gledet med lenge til å gå i gang, og i år er vi dobbelt så mange.  De som har vært med er der fortsatt og treffer folk de har jobbet med før, så stemningen er god.  På festivalen skal jeg sørge for at de frivillige har det bra og at alle blir sett og får en klem, særlig de som er nye, sier Falkeid.

Frode Sandven kjører to familieshow lørdag kort tid etter at publikum slipper inn kl. 13. – Det er tredje året jeg gjør det, og nå lager jeg show spesielt for Vangen, sier Sandven som i sommer har stått for underholdningen i Kardemommeby i Kristiansand.

Steinar Liadal sier det minker på festivalpassene. – Sist jeg sjekket var det ikke mange igjen. Vi har også noen dagpass, men ikke flere enn at jeg tror det blir fullt, det vil si 3000 hver kveld, sier festivalsjefen som selv står på scenen med Månen fredag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no