SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTok tilbake «Ruth» og ble «Rü»

Tok tilbake «Ruth» og ble «Rü»

Ruth Victoria Rømyhr fra Sveio tok et par års pause fra musikken mens hun gikk på danselinjen på Skeisvang og ellers nærmest bodde i Kick Dansestudio. Så tilbrakte hun et halvt år i Italia før hun fikk jobb på Lysejordet skole i Oslo. Der er hun ennå, men etter å ha blitt kjent med Kim Ofstad i D’Sound, har hun for alvor begynt å lage musikk igjen. I oktober kom albumet «La Petite Princesse» under artistnavnet Rü. – Jeg sa lenge bare Victoria, men så var det ei venninne som også heter Ruth, som sa at jeg også burde bruke det. Nå gjør jeg det, og artistnavnet Rü er tatt  fra «Ruth», sier hun.

Via NRK P3’s Urørt har hun fått jobben med å være support for Sigrid i Maritim Hall torsdag. – Ruth og Karoline fra Kick Dansestudio og sikkert mange andre kjente kommer, og det blir en varm konsert fylt med masse kjærlighet, sier 21-åringen som kun er et døgn hjemme hos familien i Sveio denne gangen. –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no