SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTilbake til Haugesund på høstturné

Tilbake til Haugesund på høstturné

Janove Ottesen lagde liv både på Byfest1 i Haugesund i juni og på Tysnesfest i juli. I høst er han tilbake i Haugesund med sin høstturné, denne gang på Garasjebryggeriet.

– Jeg hadde det fint på Byfest1. Det var god stemning og hvis det var første gang dere hadde dette så er det bare å bygge stein på stein videre. Haugesund pleier å være et bra sted for meg, så jeg håper mange vil komme og ta en fest også den 3. november, sier Ottesen.

Han lover nye låter og et enda «tightere» band enn da han var her sist.

– Det var jo helt i starten av sommeren og vi var i en slags innspillingsperiode. En vil nok oppleve at vi er enda bedre samspilt nå.

Billettsalget starter lørdag 26. august kl. 10.00.

 

Turnéplanen er som følger:

20.okt – Rokken, Volda
21.okt – Larris Scene, Førde
27.okt – Ibsenhuset, Skien
28.okt – Energimølla, Kongsberg
03.nov – Garasjebryggeriet, Haugesund
04.nov – Kulturhuset Husnes, Husnes
10.nov – Gregers, Hamar
11.nov – Kroa i Bø
17.nov – Kick Scene, Kristiansand
18.nov – Bluebox, Grimstad
 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no