SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTenorane og Steffen Horn på juleturné

Tenorane og Steffen Horn på juleturné

De har 22 julekonserter i år, noe som er ny rekord for Tenorane og Steffen Horn. I går kveld spilte de på Stord, før Os, Tysvær, Etne og Husnes står for tur.

Hallvard Djupvik, Aasmund Kaldestad, Steffen Horn og Henrik Hundsnes sang a cappella og presenterte sin nye julelåt da de var gjester på Radio 102. Kaldestad var på hjemmebane på Stord kulturhus i fredag kveld. Han er oppvokst på Stord og bor på Østlandet.

-Jeg gleder meg veldig til Stord kulturhus. Det var jo der jeg begynte å stå på scenen. Det er som å komme hjem når jeg går inn i garderoben der. Selv om det er pusset opp er det nesten den samme følelsen, fortalte han før konserten. For Hundsnes og Horn er det Tysværtunet som blir hjemmebane på denne turnéen.

De skal videre til Os på lørdag, Tysværtunet på søndag, Etne på mandag og Hundsnes tirsdag.

I mars kommer gjengen til Festiviteten i Haugesund med showet «Tenorane og Steffen Horn – syng skikkelig fint»,  som de blant annet har hatt på Chat Noir i Oslo.  Hør hele innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no