SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertStorm Weather Shanty Choir før juletradisjonen

Storm Weather Shanty Choir før juletradisjonen

Neste helg spiller Storm Weather Shanty Choir sin tradisjonelle konsert før jul på Stord, som de har gjort i 17 år.. Det hele begynte i en turnhall på Stord.

-Vi arrangerte jo alt selv de første årene. Solgte fenalår og hadde loddsalg og egen servering og rigget til i turnhallen, sier Haakon Vatle, som var med oss på telefon.

16. desember står de på scenen i Arena på Stord. Planene for 2018 har så smått begynt å ta form.  -Vi har vært så heldige og vært på to turnéer i Japan tidligere og muligens klarer vi å få til noe igjen i 2018, sier Ronny Sætre, som var med oss i studio i dag.

Vatle trekker fram spillejobben på Trænafestivalen og utsolgte konserter i Oslo og Trondheim som noen av årets høydepunkter med shantykoret.

-Det er helt fantastisk flott å vite at vi har en fanskare som vokser uavhengig av om vi slipper ny plate eller ikke. Det er absolutt høydepunkt det også, sier Vatle.

Muligens kommer det ny musikk fra gjengen i løpet av 2018/2019. Hør hele intervjuet med de to over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no