SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturStor gratiskonsert med Kamelen og flere lokale

Stor gratiskonsert med Kamelen og flere lokale

Fredag 9. september inviterer Haugesund Kommune, Vangenfestivalen, Vangenterrassen og Allemed Haugesund til storstilt gratiskonsert, med fri aldersgrense. Konseptet heter NAIS i Vangen. Hovedtrekkplasteret er Kamelen, som de siste tiden har bidratt på flere av de mest strømmende låtene i Norge. Han er også aktuell med egen dokumentarfilm på kino.

Truls Aarseth er barne- og ungdomskoordinator i Haugesund Kommune. Han håper at mange ungdommer og voksne kommer på gratiskonserten i Vangen. –Vi ønsker å lage en konsert for alle, men det er klart av med artistvalgene retter vi oss mot et yngre publikum. Voksne folk har som oftest råd til å betale seg inn på en konsert, nå ønsker vi å gi de unge muligheten for en god konsertopplevelse, forteller Aarseth.

«Dørene» åpnes kl. 15.00. Det blir ikke salg av mat på stedet. Publikum oppfordres til å ta med seg vann, da det fort kan bli varmt.

I tillegg til Bergenseren Kamelen kan en oppleve Angie, Lille Pablo og Ricky Major som support. For første gang skal også Wardinho, Bagg 4260 og Gisma få spille på stor scene. Konsertstart er 15.30.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no