SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertStegabergdugnad gir deg «Hallelujakameratene»

Stegabergdugnad gir deg «Hallelujakameratene»

Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm er på veien igjen 13 år etter braksuksessen, og Stegaberg IL ble spurt av bookingbyrået om de ville være lokal arrangør. – Vi bestemte oss for å lage et familiearrangement ute på Lars Hertervigs Plass 12. juli, og i motsetning til mange av de andre konsertene blir det uten alkohol og aldersgrenser, sier prosjektleder Aud Irene Eikemo i Stegaberg IL. Hun er i gang med å samle sammen en stor dugnadsgjeng på vel 60 unge og voksne som skal stå for opp- og nedrigging, vakthold, kiosksalg og opprydning. – Vi har erfaring fra store arrangementer før, så dette skal vi klare, sier Eikemo. Det er lagt ut 3500 billetter til utekonserten. Stegaberg IL taper uansett ikke penger, men må selge rundt 1200 billetter for å sikre inntekter i kassen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no