SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertStarfunkle sprer gode vibrasjoner

Starfunkle sprer gode vibrasjoner

Ragnar Vikse har brukt det spesielle året til å ta fram opptak han har jobbet med mens han har vært småbarnpappa de siste fem årene . – De to guttene mine har gitt meg så mye energi og inspirasjon, og det merkes i musikken til Starfunkle. Det er dans og good vibes og handler om at vi sammen skal komme ut styrket etter en vanskelig periode, sier sveibuen som de siste sju årene har bodd med familien i Kristiansand. «We gonna make it» er første låt ut med bandet, og Vikses kompis Thomas Mortveit lager musikkvideo. – Ragnar er den som danser og sprer glede på fest, og det får vi fram når han slår seg løs i Haraldsvang, sier Mortveit som håper å ha videoen klar om et par uker.

Vikse har tjue år bak seg som bookingagent for ulike band der Kvelertak er det mest kjente. – Jeg beskriver meg på instagram som «dream warrior», for jeg har kjempet for at andre skal få oppfylt sine drømmer, og det vil jeg fortsette med når jeg nå starter opp mitt eget bookingbyrå, Bravo Live, sier Vikse.

Du hører «We gonna make it» med Starfunkle i innslaget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no