SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSommerrock for alle og Matland live

Sommerrock for alle og Matland live

Hvert år siden 2006 har kulturhusleder Per Steinar Lie arrangert Sommerrock på Torvastad. I åre blir det 15 artister og grupper på scenen på dag- og kveldstid pluss tre seminarer. – Spielbergs fra Oslo holder får skryt i Pitchfork som er verdens største musikknettsted, og er sammen med Starpalace fra Stavanger  toppnavnene. Ellers blir det en rekke lokale deltakere fra Haugalandet, sier Lie som har sikret seg Martin Menzoni som skal lære ungdommen å lage fanziner. – Sommerock er for alle, ikke bare spesielt musikkinteresserte ungdommer, sier Lie.

Markus Matland skal avslutte kvelden med Pollution, men før det er han på scenen med soloprosjektet Markus & The Coconuts. I studio spilte han den nye låten, «Waltz for a girl I just met».

Konferansier er Erik Meling som har gjort det kunststykket å være rødruss på Vardafjell. Han lover at det blir litt sjonglering og andre stunts underveis.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no