SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSlaves To Fashion gjør comeback med heavy metal-hyllest

Slaves To Fashion gjør comeback med heavy metal-hyllest

Haugesundsbandet hyller heavy metal-sjangeren året gjennom med en ny låt hver måned. Det første låten i albumprosjektet ble sluppet i dag, 50 år etter Black Sabbath ga ut sitt debutalbum.

Slaves To Fashion har jobbet med prosjektet i over fire år.

-Hver låt representerer en tidsperiode eller undersjanger innenfor heavy metal. Det er et ganske ambisiøst prosjekt, sier Torfinn Sirnes, som bekriver prosjektet som veldig krevende og veldig gøy.

Låten de slipper i dag heter «1970» og er inspirert av Black Sabbath, Deep Purple og Led Zeppelin. Du hører den i intervjuet over.

Låten er spilt inn analogt, på tape, med instrumenter, forsterkere og utstyr fra sent på 60-tallet. De har også hatt med flere gjestemusikere i studio.

-Det var utrolig gøy. Vi spilte også størstedelen av låten inn live i studio, slik de ofte gjorde det da, forteller han.

Bandet spiller på Ovenpaa i Kopervik lørdag ettermiddag. Prosjektet skal presenteres, Sirnes skal fortelle om musikken fra tidlig på 70-tallet og spille av noen låter de skal gi ut senere i år. Til slutt blir det en quiz med heavy metal-historie som tema. Arrangementet er en del av Vinterfestival i Kopervik.

Låtene som slippes gjennom året blir tilgjengelig på ulike strømmetjenester. Den siste singelen blir gitt ut i november og i desember gir bandet ut albumet «The history of heavy metal». Det kommer også ut i fysisk format.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no