SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– Skulle vært snillere med meg selv

– Skulle vært snillere med meg selv

Ann-Kristin Bortheim fra Bergen havnet i Haugesund fordi kjæresten fra Hardanger skulle studere til branningeniør ved HVL. 25-åringen gjorde ferdig lærerutdannelsen og fikk i fjor høst jobb på Austhreim skole. – Jeg trives godt både med elever og kolleger, og Haugesund kommune har nyttige møter for oss som er nyutdannet, sier Bortheim. På fritiden har hun begynt i hundeklubben, Vissjasskoret i tillegg til å starte band. Hun har også vært i ABC i Etne og spilt inn låten «Om jeg bare kunne gått tilbake». – Jeg ble veldig godt tatt imot, og de kom også med idèer til lydbildet, blant annet Torbjørn Øklands trompetsolo, sier Bortheim om sangen der hun ser seg tilbake til da hun var 15 år. – På ungdomsskolen slet jeg veldig faglig og var ofte sint. Det varte til jeg konstatert at jeg hadde dysleksi som forklarte mye av frustrasjonen, sier Bortheim som ønsker hun var snillere med seg selv i ungdomsårene.

Du hører låtene «Om jeg bare kunne gått tilbake»  og «Når stjernene blinker» i innslaget.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no