SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSjøsetter oppussingsprosjektet

Sjøsetter oppussingsprosjektet

Tor Arne Johnsen er i Haugesund med konserten «Alternative fakta» på Pitters. Han hadde urpremiere på konserten i går, og går på scenen i kveld og fredag kveld.

Etter en årrekke i NRK og årevis med snekring av viser til egne programmer og «Hallo i uken», har arkivet vokst seg stort.

-Så ser du på de etterpå og tenker «oi, dette kunne du gjort bedre gutten min». Så nå har jeg forsøkt på det. Jeg har gått inn i sånne sanger som jeg liker melodien på, vinklingen på, og så prøver jeg å pusse opp litt her og der. Det har stor effekt, sier Johnsen. Han bor i hønefoss med konen Grete Felberg, men er oppvokst i Haugesund og på Bakarøy.

Felberg spiller trekkspill på konsertene, Jan Ekornrud spiller bass. Nå tester du ut materialet på publikummet på Pitters, og satser på å ta med seg vise-konserten til Hønefoss.

Johnsen spilte «Pavesangen» live da han var gjest i formiddag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no