SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSiri har vært Tina Turner overalt

Siri har vært Tina Turner overalt

Det begynte på folkehøyskole der Siri Nesse kledde seg ut som Tina Turner med parykk og greier. Siden har låtene hennes i en rekke sammenhenger. – Det har vært alt fra utekonsert i Kopervik til revyer i Sunnhordland og konserter med Team Hanne etter Det store Korslaget. Jeg var først fan av Ike & Tina Turner og gjorde «Proud Mary» som fikk fart på publikum. Senere fikk jeg mange forespørsler om å være overraskelsen i 50-års lag der jeg sang «The Best» for mannen etter ønske fra kona, sier Nesse som ikke har gjort det på en del år. – Det krever mye energi å gjøre Tina Turner på scenen, og jeg vet ikke om jeg hadde fikset det nå, sier Nesse som aldri har sett ungdomsidolet live.

Siri Nesse er danselærer i Karmøy Kulturskole der de neste uke har audition til musikalen «Grease» som skal settes opp i 2024. – Det er mange som har meldt seg på, så interessen er stor, sier Nesse.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no