SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRita Eriksen med «Songbird» i Tysvær

Rita Eriksen med «Songbird» i Tysvær

Rita Eriksen har konsert på Tysværtunet torsdag. Det er rundt to år siden hun startet å ha konserter med Eva Cassidy sin musikk.

Pressefoto

-Det var ikke meningen at jeg skulle gjøre det mer enn en sesong. Jeg skulle bare ut på veien og gjøre noen konserter, men tilbakemeldingene fra publikum har vært så overveldende. Jeg ble rett og slett dypt rørt da jeg leste noen av anmeldelsene fra folk som følte for å skrive ut sine følelser etter konserten. Da bestemte jeg meg for å la konserten leve enda lengre, sier Eriksen. Torsdag er hun i Tysvær med konserten “Songbird”.

Cassidy ble bare 33 år gammel. Hun døde i 1996, og albumet “Songbird” ble utgitt to år etter hennes død. Eriksen legger ikke skjul på at det er en artist hun har et sterkt forhold til.  Nå skal hun flere steder med konserten, før hun skal i gang med julekonserter med blant andre Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen.

Hør hele intervjuet over

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no