SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVangen passerer hundre frivillige

Vangen passerer hundre frivillige

To dager før Den Festivalen i Vangen starter fredag, ligger arrangøren godt an. – Det ser litt ut som et anleggsområde, men nå begynner pyntingen med lys i trærne samtidig som matgata tar form, sier festivalsjef Steinar Liadal. Mer enn hundre frivillige stiller opp og får tildelt ulike arbeidsoppgaver. To av dem er Anne Thorsen som lager mat til de frivillige mens John Harald Log skal stå i baren lørdag før han setter seg på flyet til Hong Kong. Det blir siste tur før han starter opp som daglig leder i FK Haugesund. – Vi har faktisk så mange frivillige nå at vi har måttet si nei til folk som har meldt seg, sier Liadal.

Steinar Liadal oppfordrer publikum til å komme tidlig. – Det er bevisst at Janove spiller tidlig fredag kveld og Erlend Ropstad lørdag ettermiddag. – Janove kjører sitt «Spindelvevriff-opplegg med musikk i et nedpå trioformat mens Erlend Ropstad har spilt til toppkarakter på det som er av festivaler i sommer. Lørdag bør folk komme seg ut og få med seg Ropstad som framfører rock på sørlandddialekt, sier Liadal. Pollution fra Karmøy åpner fredag kl. 17.15, og unge DJ Axillar fra Haugesund går på scenen lørdag kl. 12.30.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no