SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFord Rekord ute med ny single

Ford Rekord ute med ny single

Ford Rekord er ute med ny single, “Savna meg”. En stemningslåt som lukter Mexico, ifølge Lars Wegner Sørensen og Jarle Strømsvold.

Hør nye «Savna meg» i innslaget.

5. august skal de spille inn musikkvideoen til låten under Den Festivalen i Vangen. Den jobben gjør Simon Leslie Olsen

-Det er jo en ganske god sommerlåt, så det passer jo perfekt å gjøre det i Vangen, sier produsent Leslie Olsen, som håper folk er sporty og stiller mannsterke opp.

Han har spilt inn en musikkvideo med bandet for en låt som kommer til høsten  tidligere i år. Da i en rutebuss rundt Bleikmyr, en tur de måtte ta 20-30 ganger.

Våren eller høsten neste år kommer albumet. I januar skal de ha siste runde i studio. Målet er å snekre låter som er sterke nok til å nå lengre ut i landet.

-Da krever det litt mer, og det er jo det vi vil med den nye platen. Å satse litt ekstra. Legge litt mer i det og prøve å få det til å gå litt forbi den lokale sonen og se om vi lykkes med det, sier Strømsvold.

Neste uke spiller gjengen i Farsund for første gang, på festivalen Paradis live. Etter det står Den festivalen i Vangen for tur. Der skal også Wegner Sørensen sin store helt i Bob Hund.

-Å herregud, det er helt konge. Hvis jeg får gitt en five med sjefen selv i Bob Hund der, da skal jeg aldri vaske hånden igjen, sier vokalisten.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no