SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertNy hyllest av Roy Orbison i Festiviteten

Ny hyllest av Roy Orbison i Festiviteten

Denne gangen har Ole Morten Velde og bandet fått med seg Munor. Sammen inntar de hovedscenen i Festiviteten 25. mai.

Tidligere har Velde og bandet hatt Orbison-konserter i låven på Avaldsnes og i Teaterkaféen i Festiviteten.

-Det er flere som har vært på alle konsertene. Det er litt det at vi føler responsen har vært god. Vi synes det er gøy å jobbe med det. For oss blir det et hobbyprosjekt. Det er bra musikk, det er god kvalitet, jeg har med meg skikkelig dyktige musikere som løfter det hele. For meg er det bare en fornøyelse å få jobbe med det, sier Velde.

De har hanket inn Elsa Aanensen, som er produsent og har regien på teaterkonserten. Bandet består av Vegard Fossum, Torleiv Fossum, Torfinn Thorsen og Johannes Støle. Da gjengen var på besøk i formiddag spilte de to låter live, det hører du over.

Kanskje kan publikum andre steder i landet også få oppleve teaterkonserten på sikt.

-I og med at publikumsresponsen har vært så bra som den har vært, håper vi det. Nå må vi se den 25. om publikum fortsatt er med oss. Det håper jeg jo. Det hadde absolutt vært digg å ta det med videre. Få med disse guttene fra Haugesund, sier Velde.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no