SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMorten Abel til Saloonen i Etne i påsken

Morten Abel til Saloonen i Etne i påsken

Den tradisjonelt sett travleste tiden i Old River Saloon nærmer seg. Morten Abel, Pakkers og Rotlaus spiller i påsken.

-Det er høytiden for Saloonen og det er den som vi skal leve på mange av de andre månedene. Det har alltid vært den travleste måneden i hele året på Saloonen. Da går folk litt ut, både eldre og yngre folk. Vi prøver å legge opp litt til begge deler i år og håper det slår an, sier Tom-Jøran Johnsen.

Johnsen står for driften av Old River Saloon sammen med Line Nesheim Andersen, etter at Joakari AS overtok etter Aslaug Olden Mala ved årsskiftet.

Morten Abel har konsert onsdag 28. mars. -Det har vært veldig god respons. Han har jo gitt ut ny plate nå og fikk kjempe kritikker på den. Han har hatt en miniturné, den har vært utsolgt de fleste plasser han har vært. Vi har veldig gode forhåpninger til han, sier Johnsen.

Rotlaus går på scenen førstkommende lørdag, Pakkers har konsert 31. mars. Senere i år kommer blant andre Plumbo og Ingenting, og i september planlegger de en dansegalla.  De legger opp til å ha live musikk i utgangspunktet hver helg fremover, med noen unntak.

-Det er ikke folk helt vant til, og det vil nok ta litt tid å innarbeide tenker jeg, sier Johnsen. Planen er å ha både lokale og nasjonale artister. Hør intervjuet med Johnsen og Nesheim Andersen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no