SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMest sannsynlig siste 100 Dagar

Mest sannsynlig siste 100 Dagar

De siste 6-7 årene har bransjetreffet på Stord fått støtte til å gå rundt av Norsk kulturråd. Det får de ikke i år. Som følge av det blir det mest sannsynlig siste gang når dett arrangeres 27. og 28. januar for tiende gang.

Arrangør Haakon Vatle sier kulturrådet har gjort om på retningslinjer uten å gi forvarsel, og savner et skikkelig svar på hvorfor de ikke får støtte.

-Vi synes jo det er veldig underlig. Når vi har et arrangement som fungerer så utmerket til å binde festivalene på Vestlandet sammen, og ikke minst på å gi spillejobber til unge, fremadstormende band, sier Vatle. Han sier de går ned med flagget til topps med årets program.

Det er rundt 120 band fra Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane som har søkt om å spille på festivalen. Undergrünnen, MK’s Marvellous Medicine og Hear Me Roar er blant de 20 utvalgte.  De som jobber med beredskap i kommunene inviteres til å bli med når festivalbransjen skal lære om krisehåndtering på festivaler.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no