SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMartine (15) vant Bieber-billetter mens hun sov

Martine (15) vant Bieber-billetter mens hun sov

Martine Ørjansen (15) er stor fan av Justin Bieber. På Radio 102 har vi denne uken hatt en konkurranse gående på Facebook. Martines mor Tone Ørjansen tagget datteren, og ønsket at hun skulle vinne. Dermed vant Martine hovedpremien; 2 stk Golden Circle-billetter til Justin Bieber-konserten på Forus Travbane.

Da vi slo på tråden kl 09.00 fredag morgen lå Martine og sov i husvogna i Grinde. Tone fikk i oppdrag å vekke henne med den gode nyheten.

 

Vi delte også ut 2 x 2 ordinære billetter.

Barbro Ringstad ville at sønnen Gustav på 8 år skulle få gå på konserten sammen med storesøster Mathilde på 20. Og Eirin Nagell ville at venninnen Sara Lyngholm Lodden skulle få billetter, da hun var syk med lungebtennelse, og gikk glipp av Justin Bieber i Oslo sist. Dermed fikset Radio 102 også konsertbilletter til disse.

Vi gratulerer og ønsker god konsert 🙂

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no