SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertLåten vi kan feire hemningsløst til når faren er over

Låten vi kan feire hemningsløst til når faren er over

Bergen Mandolinband med medlemmer fra Haugesund og Etne slapp 22. mai ut låten “Rundt og rundt i baren”. – Det er en hemningsløs gladlåt som passer godt hvis samfunnet åpner opp med frislipp av menneskelig kontakt og feiring,  sier vokalist og tekstforfatter, Gaute M. Sortland.  Bergen Mandolinband spilte inn albumet “Koss har me havna her?” i fjor høst med Anne Lise Frøkedal som produsent. Etter planen skal det gis ut i august. 

Du hører «Rundt og rundt i baren» i innslaget.

Til daglig er Gaute M. Sortland lektor på Vardafjell videregående skole der han forrige uke hadde sine første fysiske undervisningstimer siden skolene stengte i mars. – Det var veldig fint å være tilbake i klasserommet, for det blir en annen undervisning når du er tilstede og kan hjelpe. Ungdom har behov for å være sammen, og en del av elevene har følt seg ganske alene og isolert. De har hatt behov for å snakke om perioden de har vært igjennom og hva som skal skje videre når de skal studere. Det har vi brukt tid på, sier Sortland.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no