SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKris Kristofferson og The Strangers til Festiviteten

Kris Kristofferson og The Strangers til Festiviteten

Kristofferson er kjent for sin lange solokarriere, han står bak låter flere andre artister har gjort det stort med og har vært en del av supergruppen The Highwaymen med Johnny Cash, Willie Nelson og Waylon Jennings. I juni står han på scenen i Festiviteten sammen med The Strangers.

Konserthussjef Tom Erik Anfinsen bekrefter at han måtte gå gå noen runder med seg selv før han booket konserten med Kris Kristofferson og The Strangers i juni.

-Ja, det måtte jeg. Det handler selvfølgelig om økonomi, sier han og forteller at de har jobbet med å få til konserten i et halvt års tid. 

Han melder om stor respons etter at de slapp nyheten, både fra privatpersoner og bedrifter. Med en prislapp på rett under tusenlappen per stykk er han spent på billettsalget.

-Ja, det er høyere enn snittprisen. Jeg er vel den i Haugesund som ikke har tro på noe til tider, så det vil jo vise seg. Men når Kris Kristofferson for to år siden spilte på Ullensaker kulturhus på Jessheim utenfor Gardermoen, brukte de tre dager på å selge ut samme konserten, sier han.

Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no