SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKoronatiden har gjort oss godt

Koronatiden har gjort oss godt

I regi av Haugaland Kunstverk kjører Undergrünnen torsdag en spesiell konsert på parkeringsplassen ved Staalehuset. – Vi har spilt i alt fra Haraldsgata til nattklubber i Sveits, så vi kan spille overalt, sier Per Steinar Lie.  Det er tillatt med et sittende publikum på 50 personer i tillegg til et større antall biler der de får lyden servert via en FM-sender. – Musikken vår er jo rytmisk, og folk kan både trampe takten og klappe mens bilene tuter, sier Lie som mener koronatiden har vært godt for Undergrünnen. – Vi fikk Pål Jackman hjem fra TV-produksjon som ble avbrutt, og vi har benyttet tiden til øving og forberedelse til konserter, sier han.

Undergrünnen gav ut sitt andre album, «Ein revnande likegyldighet» 29. mai, og Per Steinar Lie røper at de kommer til å spille alle låtene fra dette torsdag. – Ørjan Haaland er skulderoperert, så han går over til perkusjon mens Morten Jackman kommer inn på trommer. Hanne Eidsvåg Andersen spiller orgel og korer, sier Lie.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no