SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKling & De slipper sin andre singel

Kling & De slipper sin andre singel

I fjor gav de ut «Fy faen så deiligt». Den har vokst, og går fortsatt veldig bra. I skrivende stund har den 1,5 millioner avspillinger på Spotify, og gjengen bak får fortsatt meldinger og snap av folk som hører låten.

Nå er Roy Kling og Ågot Pedersen ute med ny musikk. Med seg har de Leif Helge Olsen på Trommer og Joppe Vie på ståbass. Låten «Kom og ta meg» hører du i innslaget.

 

Takker nei til festivaler

Det har vært flere festivaler som har forsøkt å booke oss i år, men vi har måttet takke nei, ettersom vi bare har en sang.

Roy Kling ser litt ironisk på det for han har i andre prosjekter holdt på i mange år, gått med lua i hånda og forsøkt å skaffe spillejobber. -Men nå må vi faktisk si nei, forteller Roy som også er med i Temet Nosce. De er booket inn til neste år, men kan enda ikke si noe om hvor.

Det betyr også at det er mer musikk på vei fra Kling & De.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no