SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKjartan Fløgstad band på miniturné

Kjartan Fløgstad band på miniturné

De spilte for et fullt Sandnes kulturhus i går og kommer til Teatercaféen i Festiviteten i Haugesund i kveld med bokbading og konsert.

Odin Staveland ble en del av bandet via forfatter og journalist Tom Stalsberg.

-Da var vel prosjektet egentlig kommet i gang, tror jeg. Steinar hadde begynt å skrive, Steinar Raknes som har skrevet musikken til tekstene til Kjartan. Det var en forespørsel om jeg hadde lyst til å komme til Oslo og spille litt og se om det kunne være gøy å finne på noe sammen. Det var det, så kastet vi oss ut i det, forteller Staveland. Etter halvannen øving med gjengen hadde de urpremiere i Sandnes i går.

Etter konserten i Haugesund i kveld står Sauda for tur. Forfatter Kjartan Fløgstad ser frem til å spille i nye Folkets hus, i hjemlige trakter.

-Ja, det er hjemmebane. Punktum. Det er kanskje særlig kjekt nå å være med på å spille i det nye. Det gamle Folkets hus som har blitt ført tilbake til slik det var har blitt et veldig flott kulturhus og fullt av stemning og sjel fra gamle dager. Det kan mine medmusikanter glede seg til, sier han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no