SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKine Nesheim har brutt to terskler

Kine Nesheim har brutt to terskler

17 år etter at vi hørte henne for første gang, er Kine Nesheim nå ute med sitt debutalbum samtidig som hun har holdt sine første hele konserter. «Ein aen gong» er utgitt digitalt av SUS Plater som er det nye selskapet til ABC Studio i Etne. Releasekonsertene ble holdt på Ogna Scene på Jæren og Garasjebryggeriet i Haugesund onsdag og lørdag forrige uke. – Dette var på en måte mine første «voksne» konserter, for jeg har vært vant med å synge noen låter og være ferdig på et kvarter. Å gjøre fulle konserter var definitivt å bryte en terskel, og det var både utfordrende og fint, så det ga mersmak. Publikum var en fin gjeng, og vi hadde det godt på scenen, sier Kine Nesheim som hadde med seg Jarle Strømsvold og Lars Eirik Støle. De har spilt med henne helt siden hun begynte for 17 år siden.

I tillegg til å snakke om konsertene, forteller Kine Nesheim her om de fleste låtene på albumet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no