SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertJuleturné med kirkekonserter

Juleturné med kirkekonserter

Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen traff hverandre under Stjernekamp i 2015. Kjemien var der fra første øyeblikk, og et samarbeid lå i lufta. Etter at Rein ble bergtatt av stemmen til Hanssveen i fjor sommer under «Madama Butterfly» på Oscarsborg, tok hun tak i det. Hanssveen var ikke vanskelig å be.

Kjemien mellom de to beskriver Rein som avgjørende.

-Vi har med oss to fantastiske musikere og en lydmann i tillegg til at vi har dette samarbeidet med MAF, Mission Aviation Fellowship, og hvis ikke vi hadde kommet godt overens hadde det rett og slett ikke gått. Det er jo veldig krevende å gjøre to konserter om dagen, rigge opp, rigge ned, to ganger om dagen, kjøre til neste kirke, rekke den neste kirken og å finne roen når man da skal gå ut og holde konserten, sier Rein.

MAF, som de har samarbeid med, er hjelpeorganisasjonen Mission Aviation Fellowship. Med seg på turnéen har de 22 år gamle Thomas Steinsletten fra Haugesund. Han har tatt helikopter på helikopter og fly og er elev ved MAF.

-Så hører det med til historien at de som jobber som piloter og maskinister og så videre for MAF, de er ikke lønnet av MAF. De må faktisk selv sørge for å hente inn sin egen årslønn via sponsorer, venner og kjente og folk som ønsker å bistå, sier Rein.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no