SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertJulekonsert til ære for frivillige

Julekonsert til ære for frivillige

I anledning Frivillighetens dag arrangeres det konsert i Skåre kulturkirke tirsdag kveld. Den er åpen for alle, men er spesielt for de frivillige som gjør en innsats året rundt. Solfrid Molland og Gjertrud Øklands sigøynerorkester leder koret som holder konserten.

-Initiativet kommer fra Solfrid Molland selv, med å invitere inn de som står på gaten og tigger og selger gatemagasiner, inn i varmen og opp på scenen. Det er folk vi har kontakt med gjennom vår akuttovernatting for fattige tilreisende, sier Helene Skeie Østhus i Kirkens bymisjon Haugalandet.

Hun forteller om gode tilbakemeldinger tidligere år når de har arrangert konserten.- Vi får utrolig mange tilbakemeldinger at det er noe av det mest rørende og stemningsfulle de har vært med på, sier hun

5. desember er FNs internasjonale dag for frivillighet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no