SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– Jeg trodde først de tullet

– Jeg trodde først de tullet

Da originalmedlem i The Colors Turend Red, Ketil Andersen, på grunn av virus på musklene i fingrene ikke var i stand til å spille bass lenger, dukket Helge Mamen opp via musikkmiljøet i Haugesund.  – Det var et under, og jeg skjønner ikke hvordan vi kunne finne en bassist som kunne ta over og gli inn i bandet, sier Bengt O. Hansen. – -Jeg trodde første de tullet med meg og tenkte at dette er jeg altfor gammel til, men så fant jeg ut at jeg er yngst. Da jeg lyttet til musikken, brukte jeg ikke lang tid til å si ja, for jeg skulle jo bli musiker og bass er instrumentet selv om jeg ikke har spilt aktivt på 25 år, sier Mamen. Han er gift med Hanne Eidsvåg Andersen i The Low Frequency In Stereo.

I første del av Colors-intevjuet hører du Haakon Larsen fortelle hvorfor han valgte å fortelle forfatter Erik Valebrokk historien om da han sparket Johnny Hazard fra bandet ved utgangen av 1988. Det har ført til at boka til Valebrokk har fått mye oppmerksomhet her lokalt.

The Colors Turned Red er aktuelle med albumet «As we owned the world» og har konserter på i Stavanger  (Martinique) torsdag og Haugesund (Høvleriet) fredag.

Morten Jackman (trommer) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no